Qurrent
Sponsor Adidas
Sponsor-Pepsi
Heineken
De Feijenoorder, Sponsor van Sportclub Feyenoord
Sponsor-IVA
Sponsor-AA
FRFC1908 Sponsor van Sportclub Feyenoord
Qurrent

// SC Feyenoord D1 wint eigen toernooi!

16 mei 2015 - 11:18

Na 2 grote teleurstellingen (het verspelen van het kampioenschap tegen Quick en het verliezen van de halve finale van de KNVB beker tegen TOGB) was het tijd om weer eens wat vertrouwen op te doen. Om half 9 werd er verzameld en het beloofde in ieder geval een zonnige dag te worden. Helaas waren Michel en Farouq geblesseerd, maar wel fijn dat zij er de hele dag bij waren.

De eerste wedstrijd tegen Papendrecht werd met 3-0 gewonnen. Doelpunten Stan 1-0, eigen doelpunt (voorzet Stan) 2-0, Mo 3-0. De tweede wedstrijd tegen IJVV de Zwervers werd met maar liefst 5-0 gewonnen Doelpunten Mo 1-0, Jonathan 2-0, Nico 3-0, Mo 4-0, Nico 5-0. Derde wedstrijd tegen Barendrecht 7-0 gewonnen. Doelpunten Bobby 1-0, Stan 2-0, Nico 3-0, Mo 4-0, Ilyass 5-0, Mo 6-0, Ilyass 7-0. Vierde wedstrijd 1-0 gewonnen tegen DHC. Doelpunt 1-0 Nico.

Dan de finale tegen Honselersdijk. Net voordat de D1 de finale moest spelen zagen we het goede voorbeeld van de F. Zij wonnen het toernooi (met het broertje van Ilyass in de gelederen). De E verloor helaas na strafschoppen. De finale was heel spannend. Honselersdijk kwam op 0-1. Daarna moest Feyenoord vol in de aanval. Gelukkig kon Bobby met een fantastisch afstandschot de gelijkmaker maken. We maakten ook nog de 2-1 door Stan nadat de keeper zijn eerste inzet had gestopt maar de scheidsrechter floot voor buitenspel. Feyenoord bleef drukken maar kon de winnende goal helaas niet maken en uiteindelijk kwamen we goed weg bij een counter van Honselersdijk die net naast ging. Eindstand 1-1 dus strafschoppen. Urgill, Mo, Ilyass en Storm schoten goed binnen. De 3e penalty van Honselaarsdijk werd prachtig door Ahmad gepakt. Joaquim mocht aanleggen voor de winnende strafschop. Hij bleef heel koel en schot de bal ver buiten het bereik van de keeper prachtig binnen. Eindelijk, na 2 weken met teleurstellingen weer reden tot juichen. Mannen een mooi resultaat en nu als team toch nog gaan voor die ene prijs, de AA cup. Komende dinsdag de halve finale tegen MVV 27 in Maasland. We hopen dat de geblesseerden Danilson, Farouq en Michel, dan ook weer van de partij zijn.