Droomparken
Sponsor Adidas
Sponsor-Pepsi
Heineken
De Feijenoorder, Sponsor van Sportclub Feyenoord
Sponsor-IVA
Sponsor-AA
FRFC1908 Sponsor van Sportclub Feyenoord
Droomparken

Vandaag de laatste wedstrijd van 2014 tegen een goed combinerend elftal…maar F5 wilde 2014 afsluiten met een overwinning zodat de jongens met opgeheven hoofden konden zeggen…. WIJ ZIJN DE WINTERKAMPIOENEN. Dit straalde zij vandaag ook wel een beetje uit ondanks dat Alphense Boys over een goed elftal beschikten namen de jongens….. vanaf de aftrap tot de rust een riante voorsprong van 5-1.
Na de pauze namen zij gas terug zodat de tegenstanders meer bij Storm in de buurt kwamen als in de 1e helft…. maar tot meer tegen treffers kwam het niet al had een tegentreffer meer …wel verdiend geweest voor de tegenstander. Maar ook F5 kreeg kansen zat …om verder uit te lopen ….maar deze kansen worden benut… in 2015 beloofde de jongens.
Al met al…de jongens hebben prima gepresteerd in de 1e helft van de competitie…..al hadden weinigen dit verwacht want ineens was de Hoofdklasse hun speelterrein geworden…en dan daarin bovenaan staan is geweldig…dit is een felicitatie waard zowel aan de TRAINERS als aan de jongens …F 5 is een echte vriendenteam geworden leuk om te zien hoe zij met elkaar omgaan zowel in het veld als in de kleedkamer.
Jongens/Opa’s/Oma’s/Vader of Moeder/Broer of Zus ….een hele fijne kerst toegewenst en een hele fijne jaarwisseling …..EN UIT KIJKEN MET VUURWERK…. zodat wij elkaar gezond en heel weer terug zien in 2015.
Groet van de TRAINERS / Anita en Rien