Heineken
Adidas
FRFC1908 Sponsor van Sportclub Feyenoord
Sponsor-Pepsi
Qurrent
Sponsor-AA
Sponsor-VLS
Sponsor-CWS
Sponsor-IVA

// SC Feyenoord F5 verslaat Feyenoord F1 in beker finale!

26 mei 2015 - 18:29
#
Finale F5  Sc Feyenoord – Feyenoord F1        Uitslag 4-3
Naar deze wedstrijd hadden de jongens al weken uitgekeken zenuwachtig als dat ze waren wilde zij maar 1 ding WINNEN. Al wisten ze ook dat het niet makkelijk zou gaan worden.
Dit werd het ook niet want al snel kwamen onze jongens met 0-1 achter te staan, maar door enorme wilskracht werd het ook al snel 1-1. Dit gaf ze een enorme inzet om door te gaan en zo kwam F 5 door Jo ineens op een voorsprong van 3-1, maar F1 kwam zeer sterk terug naar zelfs 3-3 vlak voor rust.
Dit was het moment voor de trainers om de jongens moed in te spreken voor de 2e helft niet bang zijn en vooral genieten boys…kop op.
De jongens wilde maar 1 ding de 2e helft zo snel mogelijk spelen…wij zijn er klaar voor..wij zullen al die meegereisde supporters ..Oma’s – Opa’s- Vader Moeder Broer en zus eens laten zien tot wat wij in staat zijn. Stormpie onze geweldige keeper liet zijn jongens met geweldig keepen zien dat winnen mogelijk was, de vonk sloeg over op zijn team genoten en vochten voor elke meter.
EN JAAAAAAAAAHHHHHHHH  DAIN SCHOOT DE 4-3 BINNEN WAT EEN FEEST…..
Maar er waren nog wel veel minuten te spelen…billen knijpen dus voor de meegereisde en staf… alleen de jongens hadden zoiets van maak je niet druk…die 4-4 valt nooit meer die beker is van ons..die geven wij nooit meer weg.. Tot die laatste minuut toen een tegenstander met de bal op Storm afliep…OOOOOHHHHH  NEEEE   HE…
Maar Storm redde op een miraculeus wijze en hield de stand op waar die stond een 4-3 voorsprong en toen het eindsignaal…wat een feest …bloemen- champagne- omhelzingen – knuffelen met de trotse ouders..het ontvangen van die grote Beker en mooie medailles die zo verdiend zijn voor deze prachtige en fijne spelers.
Ook moet ik nog vermelden dat  iedereen van F1 sportieve verliezers waren ze kwamen ons nog feliciteren in het kleedlokaal en zo hoort het in het voetbal te zijn.
Alle spelers trainers en staf van harte gefeliciteerd met deze mooie overwinning..