Qurrent
Sponsor Adidas
Sponsor-Pepsi
Heineken
De Feijenoorder, Sponsor van Sportclub Feyenoord
Sponsor-IVA
Sponsor-AA
FRFC1908 Sponsor van Sportclub Feyenoord
Qurrent

// SC Feyenoord F5 blijft maar winnen!

29 mei 2015 - 10:43
#
Halve Finale AA Cup         Sc Feyenoord F 5 – Xerxes    F 1       Uitslag 11-0
In de 1e helft werd er slordig gevoetbald [ teveel balverlies] en gemiste kansen van onze zijde, Xerxes putte hier moed uit en kwamen zo ook tot kansen om een voorsprong te pakken.
Onze keeper Storm stond weer als een rots in de branding te keepen en eindelijk dachten de anderen het moet vanaf nu beter wat ook gebeurde, zo kwamen er weer kansen die nu wel werden benut  en gingen de jongens rusten met een 3-0 voorsprong.
Na het praatje van de trainers in de rust  dat er in de 2 e helft beter gevoetbald moest worden gingen de jongens de 2 e helft in, gelijk werd er weer ouderwets druk gezet op de tegenstander,die konden alleen nog proberen F 5 van scoren af te houden. Ondanks de goede inzet van Xerxes konden zij de tegentreffers niet meer tegen houden in de 2 e helft werden er maar liefst 8 doelpunten gescoord waardoor de eindstand 11-0 op het wedstrijdformulier werd genoteerd.
Gefeliciteerd jongens. Dus nu de Finale tegen Nieuwekerk  op 6 Juni als jullie zo spelen zo als in de 2 e helft kan het weer een feest worden voor heel F 5