Qurrent
Sponsor Adidas
Sponsor-Pepsi
Heineken
De Feijenoorder, Sponsor van Sportclub Feyenoord
Sponsor-IVA
Sponsor-AA
FRFC1908 Sponsor van Sportclub Feyenoord
Qurrent

// Hotseknotsbegonia-voetbal

09 oktober 2017 - 13:21
#

Na afloop van de wedstrijd vroegen de trouwe supporters zich af hoe in hemelsnaam van deze wedstrijd een verslag kon worden gemaakt. De mening was dat dit een hell of een job zou worden. Maar de verslaggever laat zich niet zomaar kisten dus toch maar geprobeerd enige woorden aan het papier toe te vertrouwen.

De trainer was niet bepaald te spreken over het spel van zijn selectie: ”Het was hotseknotsbegonia-voetbal,’’ zo zei de trainer van de Rotterdammers na afloop. Ooit heeft Bert Jacobs deze term namelijk geïntroduceerd in het voetbal hetgeen betekent voetbal zonder enige vorm van overleg en structuur.

Behoudens de vier doelpunten (3 maal Chavez Chobin en eenmaal Bram Kok) was de wedstrijd was niet om aan te zien, vond de trainer van de ploeg uit Rotterdam-Zuid.

Vanaf de zijlijn was waar te nemen dat Smitshoek slim gebruik maakte van onze fouten.
Wij lieten de tegenstander te veel ruimte waardoor er geen goed druk op de bal kon worden gezet. Door persoonlijke fouten en verkeerde keuzes ging het elftal uiteindelijk na twee maal op voorsprong te hebben gestaan de bietenbrug op. Er werd daarbij ook te weinig gebruik gemaakt van de trage Smitshoek verdediging om deze op snelheid te verschalken. En wij kunnen zoveel beter.

Nick Geluk (aanvoerder) meende dat de ploeg te weinig over had gehouden aan de ontmoeting in Smitshoek. “We hebben drie punten verspeeld’, merkte de verdediger teleurgesteld op. Chavez Chobin was na afloop zeer tevreden met zijn 3 doelpunten maar uiteraard ook teleurgesteld in het eindresultaat.

Volgende week op Varkenoord tegen MVV ’27 2 zal het beter moeten maar daar is de selectie na deze wedstrijd zich voor 100 procent van bewust.

Opstelling: Joey de Kok, Quinten Lopes, Nick Geluk, Riorgian Maria, Patrick Haze, Jowi Wilson, Soufiane Erriani, Aaron Peres Maria, Chavez Chobin, Bram Kok, Brian Poelman.
Gewisseld werden Brian Poelman (64e), Nick Geluk (73e) , Quinten Lopes (79e) , Patrick Haze (81e) voor Karim Mellouki, Jaouad Morabit, Donovan Braaf, en Jermaine Kozuh Mendes.

Gele kaarten waren er voor Riorgian Maria en Donovan Braaf.

Gescoord werd er door Chavez Chobin (3 maal) en Bram Kok.