Qurrent
Sponsor Adidas
Sponsor-Pepsi
Heineken
De Feijenoorder, Sponsor van Sportclub Feyenoord
Sponsor-IVA
Sponsor-AA
FRFC1908 Sponsor van Sportclub Feyenoord
Qurrent

// Duidelijke overwinning F5

09 februari 2015 - 10:08
#
Sc Feyenoord F 5 – Katwijk F 1            Uitslag 8-3
Als de jongens deze vorm vast kunnen houden die zij vandaag toonden, zal het voor de komende tegenstanders moeilijk worden om van F5 te winnen. De eerste helft speelde ze echt heel goed, Katwijk werd verrast door een snelle voorsprong van onze jongens en ze verzwakte geen moment meer.
Tot de rust waren zij heer en meester en gaven maar 1 tegentreffer weg.. [een schot van uit de 2e lijn die keeper Storm echt niet kon hebben] al deed hij wel zijn best om deze nog tegen te houden. In de rust naar de limonade met een 6-1 voorsprong.
Trainer Chris gaf ze alle info mee voor de 2e helft maar ja, een 6-1 voorsprong dachten de jongens, wat kan ons nog gebeuren ??? Katwijk dacht wij laten ons echt niet overlopen en begonnen de 2e helft iets feller dan de 1e helft en dat leverde tegen treffers op, vooral bij cornerballen konden zij 2 x vrij inkoppen. F5 nam de wedstrijd weer in handen en dit leverde ook weer doelpunten op, zodat er een uitslag van 8-3 op het score bord kwam te staan ….wat tevens de uitslag werd. Na de wedstrijd konden wij F5 alleen maar feliciteren omdat zij zo goed gespeeld hadden …..en de jongens weer 3 punten mee naar huis konden nemen. Nogmaals gefeliciteerd…….. en misschien volgende week een ronde verder in de beker ???