Droomparken
Sponsor Adidas
Sponsor-Pepsi
Heineken
De Feijenoorder, Sponsor van Sportclub Feyenoord
Sponsor-IVA
Sponsor-AA
FRFC1908 Sponsor van Sportclub Feyenoord
Droomparken

// Sponsor worden?

Nederland’s bekendste sportmarketingdeskundige Frank van den Wall Bake zei eens:
“Elke onderneming wil en moet communiceren met de doelgroep. Het is daarbij belangrijk zoveel mogelijk mensen te bereiken. Dat kan door middel van advertenties in de krant of door tv-spotjes, maar een ander middel is sportsponsoring.”

En dat is in het geval van SC Feyenoord dus heel aantrekkelijk. De populariteit van voetbal genereert heel veel aandacht. Tel daar de aantrekkingskracht van onze club bij op, en u bereikt een groot publiek. Door sponsoring bereikt u niet alleen deze interessante doelgroepen, maar toont u tevens uw maatschappelijke betrokkenheid.

Onze sponsors bieden wij vele mogelijkheden om zoveel mogelijk uit hun sponsorschap te halen. Uiteraard kunt u klanten meenemen naar de vele wedstrijden, maar denk ook eens aan een seminar van uw bedrijf op Varkenoord of een toernooi met en voor klanten danwel wedstrijd van het bedrijfselftal. De mogelijkheden zijn zeer divers.

Als sponsor van SC Feyenoord, en eventueel lid van onze businessclub, onderscheidt u zichzelf van andere bedrijven. Versterk relaties met bestaande klanten, maar creëer ook nieuwe zakelijke mogelijkheden. SC Feyenoord kent diverse sponsormogelijkheden en wij komen graag met u in gesprek over sponsoring op maat.

Meer weten?
Stuur een e-mail naar onze sponsorcommissie.

Onze sponsorcommissie bestaat uit:
Arjan van der Graaff
Stefan Hitzerd
Hennie Huigen
Roberto Kik