Heineken
Adidas
FRFC1908 Sponsor van Sportclub Feyenoord
Sponsor-Pepsi
Droomparken
Sponsor-AA
Sponsor-VLS
Sponsor-CWS
Sponsor-IVA

Vrijdag 2 februari 2018 houdt de FSV De Feijenoorder haar allereerste Klaverjas toernooi! plaats van handeling is de kantine op Varkenoord, Olympiaweg 74-76, 3078 HT Rotterdam. De deur gaat open om 18:15 uur, de starttijd is om 19:00 uur en de verwachte eindtijd is om 23:00 uur.

Op de avond zelf wordt geloot met wie je klaverjast (dus geen vaste koppels). Gezelligheid staat bovenaan en we spelen niet met het mes op tafel. Uiteraard wordt er op zijn Rotterdams geklaverjast en streven we er naar om 4 potjes te spelen.
De entree voor leden van FSV de Feijenoorder, Sportclub Feyenoord en/of de Feyenoord Business club is gratis. Voor niet leden vragen we een kleine bijdrage van € 5,-. Betaling kan contant aan de deur! Nog geen lid van FSV De Feijenoorder? Word lid en profiteer direct van ledenvoordeel.
Het maximaal aantal Feijenoorders dat kan deelnemen is 80, dus meld je snel aan (vol=vol). Mocht het aantal klaverjas deelnemers geen viertal kunnen vormen, dan kan het zijn dat je een afval beurt krijgt (nooit meer dan 1x per avond). Je krijgt dan 1500 punten.

Uiteraard zijn er een aantal mooie Feyenoord prijzen ter beschikking gesteld! Laten we van deze eerste FSV De Feijenoorder-Klaverjasavond een mooi succes maken!
Je kunt je makkelijk opgeven via het inschrijfformulier op deze link.

Tot op vrijdag 2 februari!