Droomparken
Sponsor Adidas
Sponsor-Pepsi
Heineken
De Feijenoorder, Sponsor van Sportclub Feyenoord
Sponsor-IVA
Sponsor-AA
FRFC1908 Sponsor van Sportclub Feyenoord
Droomparken

// SC2 gaat strijdend ten onder

11 november 2017 - 22:16
#

Dat was schrikken zo’n vijf minuten voor afloop van de wedstrijd. Een en twintig spelers en de scheids- en assistent-scheidsrechters stonden stijf van de schrik op het veld toen Jowi Wilson in het doelgebied het uitschreeuwde van de pijn. Door een ongelukkige val waarbij hij verkeerd met zijn arm op het veld kwam schoot zijn elleboog uit de kom. De op Varkenoord aanwezige dokter van Feyenoord kwam het veld op waarna hij met een ogenschijnlijk simpele handeling de elleboog weer in de kom liet vallen. Maar de pijn bleef zodat een bezoek aan het ziekenhuis zeer gewenst was.
In de eerste hulppost van het Maasstad ziekenhuis is de arm van Jowi Wilson van schouder tot pols in het rood gekleurde gips gezet. De selectie en begeleiding wenst Jowi Wilson ontzettend veel beterschap en hopen hem weer snel tussen de lijnen van het veld te kunnen begroeten.

Voordat dit plaats vond werd er ook nog gevoetbald. In de 11e minuut kwam de SC Feyenoord op voorsprong door een mooi doelpunt van Mikail Kaplan (1-0). Het was zijn eerste doelpunt in deze competitie wat een hele opluchting voor hem betekende. Een speler van BVCB kon in de eerste helft met een rode kaart na een overtreding op Soufiane Erriani het veld verlaten. Voor de rust scoorde BVCB de gelijkmaker (1-1) en kwam ook nog op voorsprong (1-2). Uit een counter kon BVCB vlak voor tijd de score nog uitbreiden tot 1-3 wat tevens als eindstand op het scorebord bleef staan.
Een teleurstelling na het goede spel van de vorige week tegen Neptunus-Schiebroek 2.
Volgende week 11 november heeft de selectie een vrije zaterdag waarna op zaterdag 18 november de uitwedstrijd in Ouderkerk aan den IJssel tegen Spirit 2 wacht.

Opstelling: Joey de Kok, Aaron Peres Maria, Nick Geluk ©, Riorgian Maria, Patrick Haze, Jowi Wilson, Soufiane Erriani, Bram Kok, Chavez Chobin, Mikail Kaplan, Brian Poelman.
Wisselspelers: Quinten Lopes, Karim Mellouki, Kaouad Morabit, Raymond Josee, Jermaine Kozuh Mendes. Gewisseld werd Makail Kaplan (67e), Patrick Haze (67e), Soufiane Erriani (77e), Brian Poelman (79e), Jowi Wilson (85e) voor Karim Mellouki (67e), Jaouad Morabit (67e), Raymond Josee (77e), Quinten Lopes (79e), Jermaine Kozuh Mendes (85e).

Gele kaarten waren er voor Nick Geluk (1), Aaron Peres Maria (1) en Soufiane Erriani (3).

Gescoord werd er door Mikail Kaplan.