Qurrent
Sponsor Adidas
Sponsor-Pepsi
Heineken
De Feijenoorder, Sponsor van Sportclub Feyenoord
Sponsor-IVA
Sponsor-AA
FRFC1908 Sponsor van Sportclub Feyenoord
Qurrent

Wedstrijdverslag SC Feyenoord JO11-1 – Westlandia JO11-1
Varkenoord, Zaterdag 11 Maart 2017.

Vandaag staat de wedstrijd tegen Westlandia op de agenda waartegen we onze eerste competitienederlaag hebben geleden… Op Ray na is iedereen fit dus we zijn er klaar voor.
Helaas zijn er van die dagen dat de tegenstander meewerkt terwijl je letterlijk en figuurlijk tegen jezelf aan het spelen bent… Iedere (oud) voetballer kent dit gevoel wel… maar het mooie aan dit soort wedstrijden is tegelijk dat er ook af en toe iemand tot ongekende hoogte weet uit te stijgen! Ja, dit was toch echt onze keeper STORM!!!

De eerste 3 doelpunten (Senna en 2x Sem) zaten er goed in maar we genoten enig fortuin doordat de keeper van Westlandia ons goedgezind was… De 4-0 was een eigen doelpunt na een mooie voorzet van Sem…Nu was ons spel allesbehalve oogstrelend in de eerste helft maar de 2de helft, daar zijn de geleerden het snel over uit…. We speelden tegen onszelf en vergaten te voetballen. Dit in tegenstelling tot het verzorgde voetbal wat normaliter toch echt onze kracht is. Door twee persoonlijke fouten kregen wij twee doelpunten tegen maar het verschil had kleiner kunnen zijn ware het niet dat onze keeper Storm zijn mannetje stond!
Toch wisten wij in de tweede helft onze 5de doelpunt te maken na een mooie cross pass van Divaio op Yash, die gecontroleerd de trekker over wist te halen in de verre hoek vanaf de 16 meter.
Slechte wedstrijden moet je ook winnen, maar ook weer snel vergeten… We kijken uit naar de wedstrijd tegen Feyenoord BVO aanstaande zaterdag om 10:30 op Varkenoord. Wij zullen er staan!

Scoreverloop:
1-0 Senna
2-0 Sem
3-0 Sem
4-0 Eigen doelpunt
5-2 Yash