Qurrent
Sponsor Adidas
Sponsor-Pepsi
Heineken
De Feijenoorder, Sponsor van Sportclub Feyenoord
Sponsor-IVA
Sponsor-AA
FRFC1908 Sponsor van Sportclub Feyenoord
Qurrent

Na een knappe vijfde plaats in de eerste divisie behaald te hebben heeft de SC Feyenoord O15-1 het seizoen met een beker afgesloten. De VoetbalRijnmond cup 2017 werd na een goede wedstrijd tegen Alexandria ’66 duidelijk gewonnen met 7 – 2!

De wedstrijd begon gelijk fel van beide kanten. Maar met goed voetbal vanuit het middenveld werd het zeer verdedigend ingestelde (5-3-2) Alexandria ’66 gelijk naar achteren gedrongen. Al in de 9de minuut was het raak na een actie van Jonathan die door Mirac werd afgerond (0-1). In de 14de minuten was het al 0 – 2 na een vrije bal van Mateja. Het was Jeremy die snel reageerde op de door de keeper gestopte bal en vervolgens de bal voorgaf zodat Storm kon afronden. Het volgende doelpunt kwam na goed opkomen van Sidney en zijn pass was precies goed voor Mirac om er 0 – 3 van te maken. Vlak voor rust werd het zelfs 0 – 4 na een actie van Melverino, die door Mateja werd afgerond. In de tweede helft kwamen alle wissels aan spelen toe en we scoorden nog drie keer. Eerst in het Jonathan die een mooie aanval afrondt en de 0-5 scoort. Vervolgens is het twee keer Melverino die het net weet te vinden. Eerst na een actie van Sidney en vervolgens na een steekbal van Revelino. Een prachtige 2 – 7 overwinning op Alexandria ’66 dat er geheel niet aan te pas kwam.

Alle spelers bedankt voor het fijne seizoen. Ook alle ouders worden bedankt voor het supporteren van de kinderen bij alle wedstrijden. Een ieder een fijne vakantie toegewenst namens de begeleiding van SC Feyenoord O15-1 (Amilcar Dos Santos, Johan Bergmans en Hans Duinker).