Heineken
Adidas
FRFC1908 Sponsor van Sportclub Feyenoord
Sponsor-Pepsi
Qurrent
Sponsor-AA
Sponsor-VLS
Sponsor-CWS
Sponsor-IVA

Bij afwezigheid van onze vaste verslaggever Martijn Homan doet onze trainer een poging hem zo goed mogelijk te vervangen, gelukkig hebben we wel weer de schitterende foto’s van Sandra Homan bij het wedstrijdverslag, zie de link.
SC Feyenoord O19 moest het vandaag stellen zonder de geblesseerde Philip en zieke Joenyven, wij hopen beiden spoedig weer te verwelkomen op het veld.
Het elftal startte voortvarend en stond na 23 goede minuten op een verdiende 2-0 voorsprong, Brian wist twee keer het net te vinden. In plaats van deze voorsprong vakkundig te verdedigen en misschien wel uit te bouwen moesten onze mannen een tegentreffer incasseren via de strafschopstip: 2-1.
Nimmer uit het veld geslagen wisten onze mannen de marge wederom op twee te krijgen, Brian maakte een loepzuivere hattrick en bracht de stond op 3-1. Helaas mocht dit niet de ruststand zijn en werd het 60 tellen voor de thee nog 3-2.
In een chaotische tweede helft waarin beide ploegen veel moeite hadden de bal in bezit te houden waren er voor beide doelen genoeg gevaarlijke momenten om het doelpunten festijn te verruimen maar helaas wist alleen RKVV DEM nog te scoren, vanaf de penaltystip besliste zij de eindstand op een terechte 3-3.

door Ben Mierop (tekst) en Sandra Homan (foto’s)