Qurrent
Sponsor Adidas
Sponsor-Pepsi
Heineken
De Feijenoorder, Sponsor van Sportclub Feyenoord
Sponsor-IVA
Sponsor-AA
FRFC1908 Sponsor van Sportclub Feyenoord
Qurrent

// SC Feyenoord O11-1 versterkt koppositie

21 november 2016 - 16:07

zaterdag 19-11: SC Feyenoord O11-1 – TOGB O11-1, 2-1

Vandaag de topper tegen TOGB. Beide teams staan bovenaan zonder verliespunten maar Feyenoord heeft een beter doelsaldo. De weergoden zijn ons niet goed gezind dus de wedstrijd wordt dan ook op kunstgras gespeeld.
De mannen zijn er klaar voor en Feyenoord begint sterk aan de wedstrijd. Hoewel de wedstrijd wat rommelig is, heeft Feyenoord het betere van het spel en al na 12 minuten wordt dit beloond. Ayoub schiet een afvallende bal uit een corner met zijn chocoladebeen in. De stand is 1-0. Helaas wordt het veldoverwicht niet in kansen uitbetaald in dus gaan we maar met 1-0 de rust in.

TOGB komt goed uit de kleedkamer en het begin van de tweede helft gaat gelijk op, toch komt TOGB op gelijke hoogte door onoplettendheid achterin maar Feyenoord pakt direct weer het overwicht.
Dit leidt tot een zeer goede actie van Mo, die goed wegdraait van zijn tegenstander en onberispelijk in de verre hoek de 2-1 binnenschiet!
TOGB geeft niet op en het slot van de wedstrijd wordt gekenmerkt door kansen aan beiden kanten waarbij TOGB een keer gevaarlijk op de lat weet te schieten en Feyenoord miraculeus de bal praktisch op de doellijn niet binnen weet te werken.
De scheidsrechter laat wel lang doorspelen maar uiteindelijk volgt het eindsignaal en de ontlading!!! Feyenoord staat bovenaan en versterkt zijn koppositie.

Volgende week staat de wedstrijd uit tegen Westlandia om 10:00 op het programma.