Qurrent
Sponsor Adidas
Sponsor-Pepsi
Heineken
De Feijenoorder, Sponsor van Sportclub Feyenoord
Sponsor-IVA
Sponsor-AA
FRFC1908 Sponsor van Sportclub Feyenoord
Qurrent

Vandaag weer met beide benen op de grond na onze eerste verloren wedstrijd afgelopen week. De stand in de poule is weer zeer spannend aangezien 3 teams nu met evenveel punten bovenaan staan. Met nog vier wedstrijden te gaan in de eerste fase van de Hoofdklasse zal het doelsaldo een belangrijke rol gaan spelen.

Enigszins gehavend beginnen we aan de wedstrijd maar het goede nieuws is dat Jordy langzamerhand weer inzetbaar is en na een lange blessure weer wat minuten heeft kunnen pakken!
De eerste helft is wat rommelig maar Feyenoord creëert de meeste kansen. Na een kwartier spelen komen we op voorsprong na een goede aanval met Divaio en Yash waardoor Genius de score weet te openen. De 1-0 is geboren!
Den Hoorn weet een aantal maal gevaarlijk te counteren en slagen er in om de stand na 5 minuten weer gelijk te trekken door onoplettendheid in onze defensie.
Kort daarop volgt het meest besproken moment van de dag. Sem maakt namens Feyenoord een prachtige doelpunt in de korte hoek na een goede splijtpass van Yash maar de altijd zeer goed fluitende scheidsrechter geraakt in twijfel… De bal verliet het doel door het net aan de achterkant waarop de twijfel werkelijkheid werd en het doelpunt werd afgekeurd. Wij tellen hem gewoon SEM!!! 😉

De mannen kwamen gemotiveerd uit de kleedkamers en snel kwamen we op de verdiende 2-1 na een goede hoekschop die knap werd binnengeschoten door Senna.
Wat volgde was een wedstrijd met veel kansen waarbij de tegenstander moegestreden leek… Het mooiste doelpunt kwam na een afvallende bal die door Genius van een aardige afstand genadeloos hoog het doel in werd getrapt.
Na deze 3-1 werd de wedstrijd gekenmerkt door het onfortuin van Denzel die tweemaal op de paal schoot en een mooie afstandsschot van Yash op de lat… Het leek er voor lange tijd op dat Feyenoord het doelsaldo niet omhoog zou weten te krikken, maar daar stak Mo een stokje voor. Na een goede aanval vanaf de rechterkant kwam de assist van Sem waardoor de eindstand op 4-1 werd bepaald.

Volgende week staat Smitshoek om 9:00 op het programma.