Qurrent
Sponsor Adidas
Sponsor-Pepsi
Heineken
De Feijenoorder, Sponsor van Sportclub Feyenoord
Sponsor-IVA
Sponsor-AA
FRFC1908 Sponsor van Sportclub Feyenoord
Qurrent

Op eindelijk weer op volle sterkte in de 1/8 finale van de KNVB Beker thuis tegen Jodan Boys.

De mannen beginnen fel aan de wedstrijd en namen het heft in handen. Helaas werd het veldoverwicht en de bijbehorende legio aan kansen niet benut in de eerste 20 minuten van de eerste helft. Dit ondanks zeer goede corners van Sem en met vlagen goed combinatievoetbal.
In de 23ste minuut krijgen we een vrije trap op ruim 20 meter afstand die roekeloos door Ray in de linkerboven hoek wordt geschoten. De stand is 1-0.
Vijf minuten later lopen we verder uit na een prachtig genomen corner door Divaio, die net zo prachtig in het doel wordt gekopt door Mo. De 2-0 is geboren!
Na een korte pauze volgt de tweede helft waarbij de tegenstander gebroken lijkt. Onze rots in de branding keeper Storm, houdt ook de tweede helft zijn doel schoon met kat-achtige reddingen!
Al na 5 minuten komt de bal na een afgeslagen aanval via Ayoub bij Divaio terecht, die een assist geeft op Mo, die op mirakuleuze wijze binnenschiet! De stand is 3-0.
Even later verlengt Mo een uitstekende pass van onze rechtsback Senna, waardoor Genius alleen op het doel kan aflopen en de 4-0 knap binnenschiet!
Nog geen 8 minuten later neemt Yash een zeer strakke maar loepzuivere corner op Sem, die hem uitgekookt in de lange hoek weet te koppen.
Deze 5-0 was niet het laatste doelpunt aangezien de mooiste aanval nog zou volgen… Denzel speelt als rechtsback met zijn tegenstander en weet de bal aan Darshano te geven, die 3 tegenstanders weet te passeren alvorens hij een assist geeft aan Yash, die de bal bekeken in de linkerhoek schiet. Dit bepaalt de eindstand op 6-0!!!
Tot slot valt er op te merken dat het team zeer blij is dat Darshano na een blessureleed van bijna 10 maanden eindelijk weer fit is en tegelijk ook weer waardevol is voor het elftal!!!
Na de feestdagen zullen we op 21 Januari thuis tegen Nieuwerkerk voor de competitive aantreden.

Fijne feestdagen namens de spelers en begeleiders van SC Feyenoord JO11-1!!!