Qurrent
Sponsor Adidas
Sponsor-Pepsi
Heineken
De Feijenoorder, Sponsor van Sportclub Feyenoord
Sponsor-IVA
Sponsor-AA
FRFC1908 Sponsor van Sportclub Feyenoord
Qurrent

// SC Feyenoord J019 pakt volle buit

19 september 2016 - 11:13
#

Op zaterdag 17 september ging de reis naar UVS in Leiden. Een belangrijke pot, dit omdat bij verlies het gat met de koppositie te groot werd.
In het begin van de wedstrijd was het nog een beetje aftasten. De eerste kans was voor UVS maar Kristijan wist deze te pareren. Na een half uur spelen gaf Brian voor vanaf de linkerkant.
Jip wist prima voor de keeper te springen en de bal in het doel te werken. (0-1) Met deze stand gingen we ook de rust in.
In de 2e helft zagen we dat ons middenveld de overhand kreeg en werden onze boys gevaarlijker. Brian werd neergehaald in de het strafschopgebied, penalty.De penalty werd prima benut door Soufiane. (0-2) Een afvallende corner werd ingeschoten door Soufiane. De bal stuiterde onderkant lat uit het doel, Jip wist daarna de bal binnen te werken.(0-3) Het laatste doelpunt werd gemaakt door Marouane, na prima doortikken van Cristiano.(0-4) De prima fluitende scheidsrechter floot exact na 90 minuten af.
In de eerste helft was het nog even schrikken omdat Dimma het veld moest verlaten vanwege druk op de borst. Gelukkig is na controle in het ziekenhuis niets ernstig gevonden.
Door deze winst hebben de weg omhoog gevonden in onze competitie. Ga zo door mannen!!!

door Martijn (tekst en video) en Sandra (foto’s klik hier) Homan