Qurrent
Sponsor Adidas
Sponsor-Pepsi
Heineken
De Feijenoorder, Sponsor van Sportclub Feyenoord
Sponsor-IVA
Sponsor-AA
FRFC1908 Sponsor van Sportclub Feyenoord
Qurrent

Op zaterdag 5 maart moesten onze Boys spelen tegen medekoploper UVS B1. SC Feyenoord is koploper met 1 doelpunt meer dan UVS. De winnaar van deze wedstrijd wordt 2e periode kampioen en koploper in onze competitie. SC Feyenoord begon wat slapjes aan de wedstrijd. In de 15 minuut werd er slordig balverlies geleden langs de lijn en wist UVS op een 1-0 voorsprong te komen. Na de achterstand werden onze boys wakker en werd er met veel passie en strijd gevoetbald. Met een steekpass door Xander werd Alex in het strafschopgebied gestuurd en die werd onrechtmatig gevloerd. De strafschop werd prima ingeschoten door Mitchell, 1-1. SC Feyenoord voerde de druk op. Niet veel later gaf Mitchell voor en via de kluts kwam de bal bij de eerste paal waar Luke in kon schieten, 1-2. Met een 1-2 stand gingen we de rust in.
Direct na de rust brachten we ons zelf in de moeilijkheden door twee te kort gegeven terugspeelballen. Jordie wist eenmaal de kans te pareren en Xander wist zijn fout zelf te herstellen. UVS hanteerde alleen nog maar de lange bal en werd gevaarlijker. Uiteindelijk wist Mitchell de 1-3 te scoren na een voorzet van Millian. De scheidsrechter floot 7 minuten in de blessure tijd af. Een zeer belangrijke overwinning op UVS waardoor we weer met 3 punten meer aan kop gaan.
Ook SC Feyenoord A1 moest tegen UVS A1, beide strijden voor lijfsbehoud in de 2e divisie, SC Feyenoord A1 wist met 0-3 te winnen, gefeliciteerd met deze overwinning.

door Martijn (tekst en video) en Sandra (foto’s) Homan