Heineken
Adidas
FRFC1908 Sponsor van Sportclub Feyenoord
Sponsor-Pepsi
Qurrent
Sponsor-AA
Sponsor-VLS
Sponsor-CWS
Sponsor-IVA

Op zaterdag 26 maart moesten onze Boys in de halve finale uit tegen Den Hoorn B1. Al vanaf de aftrap bleek dat Feyenoord de betere ploeg was. De eerste kansen voor Feyenoord werden niet benut. Na 5 minuten ging bij de eerste aanval van Den Hoorn de bal in het doel (1-0). De aanvaller van Den Hoorn wist de bal fraai over Jordie in het doel te werken. Zoals zo vaak stonden we weer snel tegen een 1-0 achterstand aan te kijken. Feyenoord voerde de druk op en in de 26e minuut scoorde Colin met zijn linkervoet (1-1). Met die stand gingen we de rust in.

In de 2e helft had Feyenoord net als in de 1e helft het meeste balbezit. Wederom werden enkele 100% kansen niet benut. 15 minuten voor tijd kon Alex met een rode kaart vroegtijdig het veld verlaten. Achterin gingen we 1 op 1 spelen en Jarden ging naar de linksbuiten positie. Zowel Den Hoorn als Feyenoord kregen nog kansen om de wedstrijd te beslissen. De wedstrijd eindigde in een 1-1 stand en er moesten penalty’s worden genomen. De 3e penalty werd door ons gemist en Den Hoorn wist alle penalty’s te benutten. En zo eindigt hier ons bekeravontuur.

De rode kaart en de verliespartij waren totaal niet nodig. We hebben het aan ons zelf te danken, we hadden genoeg kansen maar je moet ze wel maken.

Hierbij de link met de foto’s: Feyenoord B1 – Den Hoorn B1

Hierbij de link met de video:https://youtu.be/qCM3yL7MZSY