Heineken
Adidas
FRFC1908 Sponsor van Sportclub Feyenoord
Sponsor-Pepsi
Qurrent
Sponsor-AA
Sponsor-VLS
Sponsor-CWS
Sponsor-IVA

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Barendrecht op het programma aftrap 13.45 uur. Er waren wat aanloop problemen naar deze wedstrijd Karim ( geschorst ) Evan,Souffian 2x ( geblesseerd ) en dan wordt het puzzelen voor de trainers maar Uit het goed draaiende B1 gingen 2 spelers mee Alex en Luke onze dank daarvoor. We begonnen met de volgende 11 Jamy, Quintin, Joel, Yasser, Patrick, Bram, Souffian, Randall , Glen, Jan, Christiano. Afspraak was duidelijk WINNEN Barendrecht had ook nog maar 1 punt net als wij dus was het van grote belang om te winnen. Barendrecht begon sterk naar 5 minuten bal op de Lat en nog een paar gevaarlijke momenten voor ons doel. Ook Feyenoord had wat kansjes bal net over en nog wat kleine kansjes. 20e minuut onze spits Glen wordt weggestuurd en is los van de verdedigers de keeper van Barendrecht was uitgekomen en Glen wil hem over hem heen lobben buiten de 16 en de keeper maakt hands dus rode kaart. Barendrecht verder met 10 man. De druk werd opgevoerd op Barendrecht en een bal binnenkant paal kwam terug het veld in ( ook dan moet je een beetje geluk hebben). 30e Min hands dus een penalty voor Feyenoord  naar afwezigheid van de vaste nemers mocht Bram het nu doen. De penalty wordt gestopt maar in de rebound toch ingeschoten door Bram dus 0-1. Dus zal je zeggen doorgaan en de scoren opvoeren tegen 10 man maar Barendrecht bleek zeer sterk en kwam nog een paar keer voor rust voor Jamy maar wisten het net niet te vinden. Dus 0-1 naar de thee in de rust 1 wissel Quinten er uit en Alex uit de B1 er in.

Afspraak was duidelijk we gaan meer ruimte krijgen dus gewoon blijven voetballen. Maar niks was minder waar Barendrecht kwam sterk uit de kleedkamer en in de 55e minuut scoorde ze op dat moment de verdiende gelijkmaker. Naar verkeerd inschatten van de keeper van Feyenoord werd hij bij de 2e paal tegen het net aan gewerkt. Feyenoord pakten de draad weer op en ging weer Voetballen naar nog een paar spelde prikjes van Barendrecht was het toch Feyenoord die ging drukken en naar wat kleine kansjes was het uiteindelijk Alex die de 1-2 aantekende ( wat een verlossing ) maar toch bleef Barendrecht regelmatig gevaarlijk Jamy had nog een goede redding op een kopbal van dichtbij. In de 70e minuut Kwam Barendrecht met 9 man te staan naar een 2e gele kaart van een speler van Barendrecht. Dus zal je zeggen rustig uitspelen en de bal rond laten gaan maar dat werd te weinig gedaan. Toch werd het 10 minuten voor tijd 1-3 door een schitterend doelpunt van Randall ( van buiten de 16 in de Winkelhaak ) en de winst was binnen. Luke was ook nog ingevallen 20 minuten voor tijd en stond op het middenveld zijn mannetje nogmaals bedankt Alex en Luke. Na een zware pot Eindelijk 3 punten en hopen op wat meer zelfvertrouwen voor de Bekerwedstrijd Zaterdag tegen de Nummer 1 uit de 3e divisie Forum Sport.

Maar voor dat het zover is spelen we eerst Woensdag uit tegen IFC uit Ambacht ( oefenwedstrijd ). Mannen nogmaals gefeliciteerd en blijf met zijn alle er voor knokken dan gaat het zeker goed komen.

´╗┐