Qurrent
Sponsor Adidas
Sponsor-Pepsi
Heineken
De Feijenoorder, Sponsor van Sportclub Feyenoord
Sponsor-IVA
Sponsor-AA
FRFC1908 Sponsor van Sportclub Feyenoord
Qurrent

// Ruime zege JO11-1 in Brielle

01 oktober 2016 - 12:51

Vandaag een vroegertje in Brielle om 8:30 waar de mannen speelden tegen Brielle JO11-1. Al na enkele minuten spelen werd een vrije trap goed opgevangen door Ray en onberispelijk in het doel geschoten. De 0-1 was geboren!. Direct daarna speelde Sem via de combinatie de bal goed in op Senna en we stonden snel op 0-2. Een paar minuten later speelde Yash de bal goed in op Genius maar die schoot rakelings naast. Storm moest kort daarna in actie komen en klemde een mooie schot uit de hoek! Nog geen vijf minuten later knalde Denzel de bal net over na een corner van Sem. Kort daarna speelde Ray de bal in op Senna die na een prachtige actie de bal aan Yash gaf en zo de 0-3 inleidde. Twee minuten later scoorde Yash wederom via een afvallende bal, 0-4!!!

Feyenoord bleef veel druk zetten op de tegenstander. Sem nam een korte hoekschop op Jordi waarna hij hem snel terugkreeg. Wat volgde was een prachtig aangesneden voorzet die hard door Ray in de kruising werd gekopt, wat de stand op 0-5 bracht. De laatste noemenswaardige momenten uit de 1ste helft was een goede steekbal van Denzel op Divaio die net naast schoot en een hele goede actie van Genius die zijn schot helaas op de lat zag belanden… In het slot van de 1ste helft komt Storm ongelukkig in aanraking met de tegenstander wat een penalty veroorzaakte voor Brielle. Deze werd hard ingeschoten en luidde de 1-5 in.

De Heren beginnen goed aan de 2de helft en Divaio schiet al snel via de tegenstander de 1-6 in. Kort daarna nam Berkay een goede corner die feilloos werd binnengeschoten door Ajoub wat de stand op 1-7 bracht. We moesten harder werken in de tweede helft maar de achterhoede met Figo, Ajoub, Denzel, Jordi hield goed stand!!! Met niet in de laatste plaats onze keeper STORM. Niet veel later zette Genius een mooie aanval op, maar het lukte Divaio net niet om de keeper te verschalken. Kort daarna volgt een snelle uitbraak via Storm naar Ray en Berkay versiert een corner. Berkay neemt weer een goede corner en Senna kopt de bal knap binnen naar de 1-8!

De aanval van Feyenoord met Sem, Senna, Yash, Divaio en Berkay maakten het de tegenstander regelmatig erg moeilijk. Zo volgde er snel balbezit na een afgeslagen aanval waardoor de bal voor de linkervoet van Ray belandde, die weliswaar met enig fortuin zijn onvervalste HAT TRICK maakte waardoor de stand op 1-9 stond. Het laatste memorabele moment van de middag volgde uit een goede combinatie tussen Sem en Divaio waardoor Divaio de stand op 1-10 bepaalde!

We staan wederom bovenaan en hebben volgende week tegen Spijkenisse alles in eigen hand!