Qurrent
Sponsor Adidas
Sponsor-Pepsi
Heineken
De Feijenoorder, Sponsor van Sportclub Feyenoord
Sponsor-IVA
Sponsor-AA
FRFC1908 Sponsor van Sportclub Feyenoord
Qurrent

zaterdag 29-10: SC Feyenoord JO11-1 – Jodan Boys JO11-1

Vandaag spelen we onze eerste competitiewedstrijd nadat we ongeslagen de beker poule zijn doorgekomen. Het betreft tegelijk een wedstrijd tegen een geduchte concurrent aangezien Jodan boys ook ongeslagen op de eerste plaats zijn geëindigd in hun beker poule.

Al in de eerste minuten blijkt dat dit een felle wedstrijd dreigt te worden. Beiden ploegen gaan vol overgave de duels in.
Na een minuut of 10 scoort Ray met een afstandsschot na een afvallende bal uit een actie van Yash. De 1-0 is geboren en Feyenoord begint wat meer grip te krijgen op de wedstrijd.
Kort daarna volgt een aanval vanuit de rechterkant waarbij Figo een prachtige voorzet aan Genius geeft die hem op zijn beurt meedogenloos met een volley binnenschiet.
Na de 2-0 komen Finn en Youssef van de E2 in de ploeg die knap met het tempo meegaan! In de tweede helft is Feyenoord wederom de dominerende ploeg.
Als snel zet Divaio een aanval op in de kaats met Youssef die een goede assist geeft aan Mo, die hem knap in de korte hoek binnenschiet naar de 3-0!
Er volgen nog velen kansen voor Feyenoord waardoor de score hoger had kunnen uitvallen. Het mooiste doelpunt kwam 10 minuten voor tijd uit een verre uittrap van keeper Storm die in een keer door Youssef in de touwen werd gejaagd!!!! Eindstand 4-0.

Het harde trainen doordeweeks werpt zijn vruchten af. We kijken uit naar de wedstrijd tegen Zwaluwen volgende week.

Scoreverloop:
1-0 Ray
2-0 Genius
3-0 Mo
4-0 Youssef