Qurrent
Sponsor Adidas
Sponsor-Pepsi
Heineken
De Feijenoorder, Sponsor van Sportclub Feyenoord
Sponsor-IVA
Sponsor-AA
FRFC1908 Sponsor van Sportclub Feyenoord
Qurrent

// F5 KAMPIOEN!

13 april 2015 - 08:49
#
Alphense Boys F1 – Sc Feyenoord F5
Wat een prachtige dag voor de jongens voor ons allemaal stond er bij de club de bus van het 1e van Feyenoord op ons te wachten om F5 naar Alphen a/d Rijn te brengen. Na veel gezang van iedereen in de bus met een hele vriendelijke chauffeur die na een vraag van een ouder of hij een Feyenoord cd af wilde spelen, het gezang en het gedans alleen maar deed toenemen. Terwijl wij nog kampioen moesten worden bij Alphen, de bloemen van de club de kampioensschalen en de champagne; alles was al aanwezig.. bleek achteraf.  Daar aangekomen op het sportcomplex vielen er vele monden open ..Kijk nou de Feyenoord bus ???  Vele camera’s en fototoestellen kwamen te voorschijn om ons te fotograferen.
Tijdens de wedstrijd kwamen de zenuwen echt los bij de jongens, een goed spelend Alphen wilde F5 niet zomaar kampioen laten worden, er werden kansen gemist door ons die er normaal gewoon ingaan. Maar het team ging toch met een voorsprong van 0-1 rusten en in de 2e helft liepen zij uit naar een 0-2 voorsprong, kat in het bakkie dus..nu niet dus… Alphen scoorde tegen en kregen zelfs kansen op de 2-2.
Gelukkig kwam daar de verdiende 1-3 vlak voor het einde en brak het vreugde vuur voor iedereen die bij F5 hoorde los. Het team haalde het verdiende ongeslagen kampioenschap binnen, dat gevierd werd met flessen kinderchampagne, ook werden gelijk de schalen uitgedeeld.
Terug naar Rotterdam was het een bonk feest in de bus, heerlijke broodjes kip kerrie, limonade, marsen enzovoort werden uitgedeeld door de ouders die een heel groot aandeel hadden in dit feest, ga maar na de bus geregeld, eten geregeld, kampioensschalen geregeld!
Namens het gehele team, onze grote dank voor deze fantastische onvergetelijke dag.
Ook de trainers gefeliciteerd jullie hebben fantastisch werk geleverd dit seizoen en van de jongens KAMPIOENEN gemaakt.