Heineken
Adidas
FRFC1908 Sponsor van Sportclub Feyenoord
Sponsor-Pepsi
Qurrent
Sponsor-AA
Sponsor-VLS
Sponsor-CWS
Sponsor-IVA

Voetbalkamp SC Feyenoord JO13-2 Lettele 2018

door: de Activiteitencommissie SC Feyenoord JO13-2

Op vrijdag 23 februari vertrok ons team vergezeld door trainers, ouders en opa Bob richting Lettele (Overijssel) naar Huis in ’t Veld Groepsaccommodatie.


Daar aangekomen werd de indeling van de slaapzalen gemaakt en kon ons mooie avontuur beginnen. 13 boys op één slaapzaal “wat een feest”. Na te hebben genoten van een heerlijke bereide maaltijd begon er een gezellige discoavond met veel zang en dans van de boys.


Vanaf 22.00 uur zijn we begonnen met een poging de boys nachtrust te geven, zodat ze enigszins uitgerust zouden zijn voor het zaalvoetbal treffen met FC Zutphen dat gepland stond voor de volgende ochtend. Op zaterdag ochtend zijn we na het ontbijt om 8.30 uur vertrokken richting de Hanzehal te Zutphen. Hier hebben we een aantal wedstrijden gespeeld tegen de plaatselijke FC. Beide teams werden opgesplitst in 2 teams zodat er een toernooi gespeeld kon worden. Na een aantal leuke potjes en een spannende finale ging Feyenoord team A er uiteindelijk met de 1e prijs vandoor.


Vervolgens zijn we wat cultuur gaan snuiven in de binnenstad van Deventer en werd dit afgesloten met een lekker döner menu als lunch.


Hierna vertrokken wij naar onze thuisbasis om daar de voorbereidingen te gaan treffen voor onze winter barbecue. De boys hadden voldoende vermaak in en rondom het huis. Er werd poolbiljart gespeeld, er was een tafeltennis tafel, sjoelbak en buiten waren er voldoende mogelijkheden om zich zoals het een voetballer betaamt met de bal te vermaken.


Na de barbecue hebben wij de muzikale avond van vrijdag nog maar eens dunnetjes over gedaan en werd de avond zoals bij vele voetbalkampen afgesloten met een spannende dropping die voor velen zeer verrassend afliep. Niet de boys hadden problemen met het terugvinden van het huis maar de trainers hadden problemen met het vinden van de boys. Na een laatste polonaise omstreeks 2.00 uur met Storm er als een slaapwandelaar achteraan zijn de jongens naar bed gegaan en vielen ze eindelijk één voor één in slaap.
Zondag ochtend werd vanzelfsprekend begonnen met wederom een heerlijk ontbijt, bereid door onze geweldige groep begeleiders. Daarna vertrok de groep naar de Sallandshoeve in Nieuw Heeten om een potje te gaan bowlen. Na diverse strikes en een drankje zijn we weer vertrokken naar ons kamphuis.

Hier hebben we als afsluiting op een fantastisch weekend onder het genot van broodjes knakworst gezamenlijk de wedstrijd Feyenoord – PSV gekeken.


Na het kijken van deze wedstrijd zijn alle tassen ingepakt en is iedereen richting huis vertrokken.

Wij willen alle ouders, opa Bob, trainers, sponsor Meuva, Sahan Supermarkten, Welfruit, Stadsbakkerij de Diamantenring en niet te vergeten de boys bedanken voor dit zeer geslaagde weekend.