Droomparken
Sponsor Adidas
Sponsor-Pepsi
Heineken
De Feijenoorder, Sponsor van Sportclub Feyenoord
Sponsor-IVA
Sponsor-AA
FRFC1908 Sponsor van Sportclub Feyenoord
Droomparken

Feyenoord Academy is een belangrijk onderdeel van Feyenoord Rotterdam en richt zich op het leveren van een op maat gesneden topsport(dag)opleiding, waarbinnen spelers zich onder optimale omstandigheden ontwikkelen tot profvoetballer met als doel: Feyenoord 1.

Sportclub Feyenoord is de amateurtak van Feyenoord. Hun jeugd- en seniorteams trainen en spelen hun wedstrijden sinds jaar en dag eveneens op Sportcomplex Varkenoord.

Feyenoord en Sportclub Feyenoord bouwen op dit moment samen aan een nieuw jeugd- en trainingscomplex dat eind juli 2019 opgeleverd zal worden. Voor dit nieuwe complex zijn wij per direct op zoek naar een gedreven en vakkundige gebouwbeheerder (m/v) voor 40 uur per week.

Wat houdt deze functie in?

Je coördineert, initieert, plant en borgt de gedefinieerde taken uit het facilitaire jaarplan en voert ze vervolgens uit. Je ondersteunt het facilitaire proces binnen de geldende wet- en regelgeving en gemaakte afspraken, met als doel het leveren van optimale service en dienstverlening aan de interne en externe gebruikers (collega’s en gasten).

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

  • het plannen, coördineren, initiëren en uitvoeren van interne verhuizingen, schoonmaakwerkzaamheden en groenvoorzieningen in en om de gebouwen;
  • de coördinatie en het aansturen van derden waaronder het schoonmaakteam;
  • het plannen en sturen op uitvoering aan onderhoud- en storingswerkzaamheden door derden onder andere o.b.v. onderhoudscontracten;
  • het opstellen, uitvoeren en borgen van beveiligingsvoorschriften, facilitaire services, reglementen, SLA’s, handboeken, processen en bijbehorende werkmethodieken;
  • beheer van het sleutelplan;
  • het facilitair contractbeheer voor de locatie Varkenoord.

Wat breng jij ons?

Jij woont in of in de omgeving van Rotterdam, beheerst de Nederlandse taal goed en hebt affiniteit met topsport. Het leggen van contacten gaat jou gemakkelijk af en je bent een zelfstandige werker. Je bent communicatief sterk, consequent, empathisch en servicegericht. Je hebt minimaal een afgeronde MBO- (maar bij voorkeur HBO-)opleiding Facilitair Management of tenminste vijf jaar werkervaring in een soortgelijke zelfstandige functie.

Wij bieden jou:

Een verantwoordelijke rol in een dynamische en veeleisende topsportomgeving. Bevlogen en sportieve collega’s werken bij ons met elkaar samen en helpen elkaar als dat nodig is. Dat wij voor deze veeleisende en verantwoordelijke job goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden spreekt voor zich.

Solliciteren: Herken jij jezelf in dit profiel? Reageer dan vóór 5 juni 2019 door te klikken op onderstaande link (https://vacatures.feyenoord.nl/gebouwbeheerder-varkenoord-tz00001/). Als je meer wilt weten over deze functie, neem dan contact op met Raymond van Meenen, Manager Feyenoord Academy (r.van.meenen@feyenoord.nl). Hij zal jouw vragen graag beantwoorden.