Qurrent
Sponsor Adidas
Sponsor-Pepsi
Heineken
De Feijenoorder, Sponsor van Sportclub Feyenoord
Sponsor-IVA
Sponsor-AA
FRFC1908 Sponsor van Sportclub Feyenoord
Qurrent
Het 2e veteranen team van SC Feyenoord heeft vandaag een gevoelige en zeer ongelukkige nederlaag geleden. Uitgeweken naar de velden van DHZ werd er met 1-3 verloren van het laag geklasseerde DEH/DeMusschen.
Zodoende kwam er een einde aan een zeer goed begin van de competitie. (4 gespeeld, 4 gewonnen)

Al met rust stond het 0-2. Feyenoord speelde zijn slechtste wedstrijd van dit seizoen maar was zeker niet de mindere. Helaas was de keeper van DEH/DeMusschen in uitstekende vorm. Direct na rust dacht Kwasi Owusu de aansluitingstreffer te scoren, helaas dacht de scheidsrechter hier anders over en besloot dat het buitenspel was. 20 Minuten later een nagenoeg identieke situatie. Deze keer was het Marco Schans die dacht dat hij de aansluitingstreffer voor zijn rekening nam. Weer besloot de scheidsrechter anders, tot grote frustratie van het team. Direct daarna een van de weinige snelle uitvallen van DEH/DeMusschen welk resulteerde in een onoverbrugbare achterstand van 0-3.

Direct na de 0-3 lukte het Feyenoord wel tot scoren te komen. Kwasi Owusu bracht Feyenoord naar 1-3. Nog twee pijnlijke momenten in de laatste 10 minuten van de wedstrijd. Kwasi schoot binnen de 16 de bal tussen de palen en voorbij de keeper, echter strandde de bal op 10 centimeter voor de doellijn in de modder. Dit overkwam ook Ernst Hesper in de laatste minuut. Komisch gezicht maar wel pijnlijk. Op naar volgende week…..