Qurrent
Sponsor Adidas
Sponsor-Pepsi
Heineken
De Feijenoorder, Sponsor van Sportclub Feyenoord
Sponsor-IVA
Sponsor-AA
FRFC1908 Sponsor van Sportclub Feyenoord
Qurrent

Vandaag op bezoek bij DHC te Delft waarbij het kwik toch de verkeerde kant van de nul lijkt te zijn doorgeschoten…
De mannen beginnen goed aan de wedstrijd en al snel is het 0-1 door Mo op aangeven van Sem. Het spel van Feyenoord wordt gekarakteriseerd door hard werken en steeds meer combinatievoetbal.
Het tweede doelpunt is er een om in te lijsten! Via een afgeslagen aanval veroverd Denzel de bal waarna hij direct de aanval opzet door in te spelen op Mo. Mo kaatst goed op Divaio waarna de bal op Sem wordt ingespeeld, die zeer goed voor zijn man komt en de bal op Mo kaatst waarna Mo hem onberispelijk in de touwen jaagt! De 0-2 is geboren.
De rest van de eerste helft wordt gekenmerkt door aanvallen van beiden kanten waarbij keeper Storm, de verdedigers (Figo, Senna en Denzel) en het middelveld (Yash, Ray, Genius) goed hun mannetje weten te staan.
Na de rust worden de duels veel fysieker en gaande weg de tweede helft ontaarde de wedstrijd in een echt slachtveld. De thuisploeg gaat regelmatig over het randje van het toelaatbare heen wat blessures tot gevolg heeft bij een aantal van onze jongens.
Toch komt DHC terug tot 1-2 door onoplettendheid achterin maar we pakken snel de draad weer op. We blijven toch kansen creëren en het is alle hens aan dek. Door een goede bal van Ayoub op Sem volgt na een goede actie de 1-3 en lijkt de wedstrijd beslist.
De rest van de tweede helft heeft Feyenoord hard moeten knokken waarbij zeer veel overtredingen van de tegenstander onbestraft bleven maar de mannen schuwden de duels niet en hebben zich naar de overwinning geknokt op een sportieve wijze. Dit ondanks de 2-3 geflatteerde eindstand.
as. zaterdag staat de topper tegen TOGB voor de deur om 12:00 uur op Varkenoord.