Qurrent
Sponsor Adidas
Sponsor-Pepsi
Heineken
De Feijenoorder, Sponsor van Sportclub Feyenoord
Sponsor-IVA
Sponsor-AA
FRFC1908 Sponsor van Sportclub Feyenoord
Qurrent

Wederom een schitterende zaterdagmorgen, vandaag spelen de jongens hun eerste thuiswedstrijd. Darshano zit vol enthousiasme zijn medespelers aan te moedigen. Heel even zet Rhoon druk maar Feyenoord heeft het snel onder controle. Bal van Ray op Genius scoort Senna met een trukendoos stijf de 1-0 in de rechterbovenhoek. Gelijk daarna schiet Figo de bal naar Yash en hup 2-0. Ze zitten er lekker boven op. Genius opent op Figo en geeft hem voor op Yash. Die kopt hem erin, 3-0. Na 20 minuten krijgt Rhoon de eerste corner, maar Ayoub weet hem lekker weg te werken.
Met de assist van Senna weet Genius de 4-0 te maken. Een super omhaal van Sem maar helaas net niet. Jordy weet 2 man te passeren en geeft een mooie voorzet op Thies en die schiet hem naar Sem en maakt de 5-0. Met deze voorsprong gaan we de rust in.

Na 15 minuten gaan ze er weer tegenaan. Denzel is ook lekker bezig in de achterhoede. Na een overtreding van Rhoon mag Jordy de vrije trap nemen, hij komt bij Sem terecht komt dan bij Figo op z’n schoen terecht en bam 6-0. Na enkele minuten passt Divaio op Sem, deze kijkt goed en schiet hard de bal binnen in de korte hoek 7-0. Storm mag ook nog even aan de bak maar Senna werkt hem weg. Divaio schiet de bal en Sem schiet hem erin via de linkerhoek 8-0. Mo krijgt ook nog enkele kansen.

Ze waren weer niet te stoppen vandaag. Storm weet na 3 wedstijden de 0 te behouden. Op naar woensdag.