Aankomende wedstrijd:
Er zijn momenteel geen wedstrijden beschikbaar
Klik hier voor het volledige programma!
Opel
Sponsor Adidas
Sponsor-Pepsi
Heineken
De Feijenoorder, Sponsor van Sportclub Feyenoord
Sponsor-IVA
Sponsor-AA
FRFC1908 Sponsor van Sportclub Feyenoord
Sponsor-Opel

// Vrijwilligers

Zoals bij elke amateurvereniging zijn ook bij de Sportclub vrijwilligers onontbeerlijk: zij zorgen voor de continuïteit in de club. Wij prijzen ons dan ook zeer gelukkig met de tientallen medewerk(st)ers die bergen werk verzetten in de kantine en bestuurskamer, die kleedkamers en terrein schoonhouden, reparaties en renovaties uitvoeren, het archief beheren en er voor zorgen dat het InfoMagazine tijdig bij de leden in de bus rolt.
Ook binnen de lijnen van onze velden hebben wij vrijwilligers nodig zoals leiders, grensrechters, scheidsrechters en verzorgers.

Om al deze werkzaamheden te kunnen blijven doen hebben wij een vrijwilligerscoördinator, Joke Keukelaar die zich met de werving bezig houdt, maar ook het behoud van dit bestand tracht te garanderen. Iedere maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag kun je haar vinden op Varkenoord.

medewerkers2_large

Mocht u ook interesse hebben om zich bij deze grote groep vrijwilligers aan te sluiten en wilt u de club ondersteunen, neem dan contact op met Joke Keukelaar: 010-2916999.

[contact-form-7 id=”891″ title=”Vrijwilligersformulier”]