Qurrent
Sponsor Adidas
Sponsor-Pepsi
Heineken
De Feijenoorder, Sponsor van Sportclub Feyenoord
Sponsor-IVA
Sponsor-AA
FRFC1908 Sponsor van Sportclub Feyenoord
Qurrent

zaterdag 4 februari: Voorschoten’97 – SC Feyenoord, sportpark Adegeest

Vandaag vroeg uit de veren (lees 5:30 op…) aangezien de kwartfinale van de KNVB beker op het programma staat… Hoewel een enkeling een toeristische route heeft genomen, hebben de meesten toch Voorschoten binnen 45 minuten weten te bereiken…
Iedereen is fit dus we beginnen met veel vertrouwen aan de wedstrijd. De eerste helft werd gekenmerkt door hard werken en bij vlagen bijzonder verzorgd spel.
We wisten de tegenstander goed vast te zetten op het middenveld met Ray en Genius en gaven geen kansen weg in de achterhoede met Figo, Denzel, Senna en Darshano. Daarnaast creëerden wij veel kansen met velen uitbraken via Sem aan de rechterkant, met de altijd ijverige Mo in de spits en onze ‘brutale’ Divaio aan de linkerkant. Helaas beloonden wij onszelf wederom te weinig…
Na zo’n 20 minuten komt dan toch het eerste doelpunt na een pass van Figo op Genius, die met een afstandsschot de keeper weet te verschalken. Kort daarop komt Figo goed voor z’n man waardoor Mo een assist weet te geven op Yash, die bij zijn eerste balcontact de 0-2 binnenschiet!!
De rest van de 1ste helft werd gekenmerkt door onder andere Ray die net een bal langs de paal kopt uit een corner en Mo en Genius die twee goede assists van Sem net niet weten te verzilveren.
We begonnen helaas wat rusteloos aan de tweede helft maar we hielden goed stand. Helaas kwam de tegenstander wel dichter bij Storm maar tezamen met Figo, Jordy en Denzel stond de verdediging als een huis.
We creëerden veel kansen maar helaas wist Ray net niet uit een corner te scoren en kwamen we regelmatig net een stapje te kort voorin na goede aanvallen van Senna, Divaio, Mo en Yash.

Al met al was dit een overtuigende zege in het bekertoernooi en kijken we nu uit naar de halve finale.